tiistai 31. tammikuuta 2017

PopUpCollege2017 – projekti lyhyesti


  • PopUpCollege on innovatiivinen ja työelämälähtöinen ammatillisen koulutuksen oppimisympäristö, joka toimii ennakkoon sovitun mittaisissa jaksoissa oppilaitosten ulkopuolella liike-elämän keskeltä hankituissa tiloissa.

  • Ammatillisen koulutuksen reformin tavoitteiden mukaisesti oppimisympäristössä törmäytetään eri osaamisaloilta tulevat opiskelijat, niin nuoret kuin aikuisetkin, verkostoitumaan ja tekemään itse hankkimiaan projekteja ympäröivän elinkeinoelämän ja yritysten tarpeisiin. 


  • Oppiminen tapahtuu projekteja tekemällä ja oppimista ohjataan tiimi- ja projektioppimisen pedagogisia menetelmiä soveltaen. Opiskelijatiimejä ohjaavat ja sparraavat hankeverkoston eri oppilaitoksista tulevat ammatilliset opettajat. 


  • Oppimisympäristöön hakeutuu ja valitaan opiskelijoita eri tutkinnoista. Jokainen opiskelija tekee itselleen henkilökohtaisen oppimissuunnitelman. Projekteissa työskentely mahdollistaa yksilöllisten oppimistavoitteiden saavuttamisen. Samalla opiskelijoille kertyy työelämässä tarvittavaa osaamista ja ammatillisten tutkinnon osien suorituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti